youtube video link not working

This topic contains 1 reply, has 2 voices, and was last updated by  amandadoesit 3 years, 2 months ago.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #3697

    ronnierokk
    Participant

    I just installed my job site script and got it up and running.

    I created me a page to show some jobs that I do. I added in a youtube video link so they can see a demo of my job description but when I go to my job and click on the youtube link to watch the video it doesn’t load.

    Does Anyone know why when I click on the link to show my youtube video in my job, I see the screen overlay darker in the background and then a side bar show up like the video is about to load but nothing happens.

    Is this a bug on the site that someone else is experience.

    #3698

    amandadoesit
    Participant

    Hi,
    I also had the same problem when I tried to put a video in. Then I finally figured out what I was doing wrong.

    What happened was, I was pasting the link to the video like this: http://youtu.be/dmfe9wo-ZAU

    What you need to do is, type it like this
    http://www.youtube.com/v/dmfe9wo-ZAU

    make sure the /v/ is there and the last part of the link

    it then worked.

    You can also put the embed code in there and that will embed the video on your job instead of clicking a link to view it.

    hope this helps 🙂

    • This reply was modified 3 years, 2 months ago by  amandadoesit.
    • This reply was modified 3 years, 2 months ago by  amandadoesit.
Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

You must be logged in to reply to this topic.